Membrul de Onoare al ASM, acad. Janusz Lipkowski la 80 de ani

02.02.2023
Unique visitors: 862

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei,  membrii Secției Științe Exacte și Inginerești,  adresează domnului Janusz Lipkowski, Membru de Onoare al AȘM, membru titular al Academiei de Științe din Polonia cele mai sincere felicitări cu prilejul aniversării a 80-a din ziua nașterii.

Apreciem înalt contribuția academicianului Lipkowski adusă cercetărilor în domeniul cristalografiei și cristalochimiei, compușilor coordinativi și chimiei supramoleculare. Ne mândrim cu faptul că anumite rezultate performante au fost obținute și în colaborare cu cercetătorii din Republica Moldova.

Cu prilejul frumoasei aniversări, exprimăm sentimente de recunoștință și gratitudine pentru aportul considerabil la dezvoltarea cercetării științifice, dorindu-i omagiatului  sănătate, prosperitate, forță de muncă și perseverență pentru noi realizări, multe bucurii și împliniri.

La Mulți Ani, stimate Domnule Academician Janusz Lipkowski!

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei,

Secția Stiințe Exacte și Inginerești.

 

Profităm de această ocazie pentru a anunța comunitatea științifică despre desfășurarea, pe 3 februarie 2023, a conferinței Supramolecular chemistry – past, present, future, organizate de către Universitatea Cardinal Stefan Wyszyński din Varoșvia, Academia de Științe din Polonia, cu suportul Societății Științifice din Varșovia.

Programul evenimentului și link-ul de conectare îl găsiți aici:

 

 

 

 

Sursa:
Categorie:

Înregistrări online