Felicitări cordiale cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului

19.06.2022
Unique visitors: 567

„Sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască,

deși aproape toți se nasc cu ea”

(Hipocrate)

 

Stimați lucrători medicali și farmaciști,

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei, în numele comunității academice, vă adresează cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia sărbătorii profesionale, dorindu-vă multă sănătate, noi realizări și împliniri pe plan personal și profesional.

În semn de înaltă gratitudine pentru devotamentul profesiei, ardoarea și pasiunea în acordarea serviciilor medicale de calitate, vă urăm să vă însoțească mereu energia și vigoarea de lucru, optimismul și perseverența, întotdeauna să fiți înconjurați de aprecierea pacienților recunoscători. Și chiar dacă Ziua profesională este marcată în a treia duminică a luniiiunie, mulțumirile noastre din suflet și cuvintele alese se îndreaptă în fiecare zi către Dumneavoastră, care stați necondiționat la straja sănătății părinților și copiilor noștri.

„Sănătatea este darul cel mai frumos și cel mai bogat pe care natura știe să-l facă”, spunea Michel de Montaigne. Ne exprimăm întreaga recunoștință pentru fiecare dintre Dumneavoastră pentru responsabilitatea inegalabilă, profesionalismul, empatia şi căldura omenească pe care le manifestați în fiecare zi, mai ales în perioada de grea cumpănă prin care omenirea a trecut din cauza pandemiei COVID-19. Ați făcut față cu demnitate situației extrem de dificile în această luptă epidemiologică, demonstrând competență, străduință, compasiune și aducând contribuții inestimabile pentru asigurarea sănătății oamenilor.

Încă bunicii noștri ne-au învățat că cel mai tradițional mod de a saluta pe cineva este prin a-i ura sănătate, confirmând faptul că sănătatea este cel mai de preț lucru. Să fim sănătoși, grație sfaturilor, eforturilor și perseverenței lucrătorilor medicali, pentru a ne bucura împreună, alături de cei dragi, de fiecare clipă din viață!

Sincere felicitări și urări de sănătate, armonie, putere și pace tuturor lucrătorilor medicali, piloni ai sistemului de ocrotire a sănătății și a cercetărilor în domeniul medicinii.

 

Sursa:
Categorie:
Cuvinte-cheie:

Înregistrări online