Un Mărțișor în dar pentru comunitatea științifică

01.03.2023
Vizitatori unici: 398

De 1 Martie, după vechea și frumoasă tradiție, salutăm venirea primăverii cu un mărțișor – simbol al reînnoirii și speranței, continuând astfel datinile care ne definesc. Astăzi, când oferim și primim frumoasele mărțișoare, în care se împletesc două semnificații - lumina și viața, gândurile noastre se îndreaptă, mai mult ca oricând, spre cei dragi, prieteni, dar și către cei care trec prin momente dificile.

În contextul situației tensionate din vecinătatea apropiată, transmitem un Mărțișor al speranței poporului ucrainean, alături de care rămânem solidari în lupta sa pentru libertate și demnitate – țară care a oferit lumii întregi o lecție de curaj, patriotism și reafirmare a identității naționale. Suntem convinși că doar împreună vom reuși să depășim această perioadă de incertitudine și multe provocări, să restabilim pacea și liniștea în țară și în regiune.  

La acest frumos început de primăvară, Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei oferă un mărțișor simbolic întregii comunități științifice cu urări de bine și de sănătate, inspirație și noi realizări în activitatea de cercetare.

 

Să păstrăm în inimi primăvara ca pe un simbol al înălțării sufletelor noastre, ca pe un nou început cu liniște, toleranță și pace. 

 

 

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei

                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa:
Categorie:

Înregistrări online