La mulți ani, domnule membru corespondent Constantin Gaindric!

11.09.2021
Unique visitors: 2145
CG

Onorate domnule membru corespondent Constantin Gaindric,

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei, membrii Secției Științe Exacte și Inginerești Vă adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul celei de-a 80-a aniversări din ziua nașterii.

Talentul Dumneavoastră de matematician și informatician s-a materializat în rezultate științifice înalt apreciate la nivel național și internațional, iar grație calităților manageriale, de care ați dat dovadă pe parcursul anilor, avem astăzi un Institut de Matematică și Informatică performant, un sistem național de atestare reorganizat, sub conducerea Domniei Voastre, în conformitate cu cele mai eficiente și competitive standarde europene.

Energic și plin de idei noi și la acest ceas aniversar, Dumneavoastră rămâneți unul dintre cei mai activi membri ai Academiei de Științe a Moldovei și cei mai devotați cercetători din domeniul matematicii și informaticii.

La acest frumos popas aniversar, adresăm tradiționalul La mulți ani și dorim sănătate, prosperitate și noi realizări remarcabile în activitatea de cercetare. Să Vă bucurați din plin și în continuare de succesele discipolilor Dumneavoastră și de considerația colegilor și prietenilor.

La mulți ani!

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei,

Secția Științe Exacte și Inginerești

Categorie:

Înregistrări online