Ecouri la prelegerea publică „Educația: între paideia și job (Problema omului)” susținută de profesorul universitar Ion Gagim, membru corespondent al AȘM

10.07.2023
Unique visitors: 910

O reală plăcere și o îmbogățire a sufletului și a minții. Felicitări, Domnule Profesor Ion Gagim!

Daniela Carmen Popa, Universitatea „Lucian Blaga”, Sibiu

 

Domnule Profesor, am asistat cu onoare la eveniment. Vă mulțumesc mult din numele meu personal, dar și al unui număr impunător de cadre didactice, colegi de-ai mei, pentru că ați tratat „Of-ul educației de azi, care este recunoscut doar de cei înțelepți. Multă sănătate!

Liuba Zosim, profesoară școlară

 

Am asistat la un discurs foarte obiectiv, îndrăzneț și actual. Să sperăm ca ideile abordate vor ajunge la auzul guvernanților, instituțiilor de rigoare și, pas cu pas, se vor materializa.

Valeriu Arvat,  profesor școlar, Chișinău

 

 

Domnule profesor, Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a fi prezentă la un astfel de eveniment! M-am pătruns de o energie și de un nou suflu de viață de la lecția Dvs. publică!  Vă mulțumesc mult și pentru cartea primită în dar! Sănătate să aveți și putere în ceea ce faceți! Avem puțini astfel de oameni! Mă bucur mult că vă cunosc!

Viorelia Lungu, doctor în pedagogie, Universitatea Tehnică a Moldovei 

 

Mulțumim, Domnule Profesor, pentru o prelegere de mare valoare pentru domeniul educațional!

Marina Cosumov,  profesoară la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți

 

 

Sincere felicitări, Domnule Profesor! V-am ascultat cu mare atenție și interes, ca de fiecare dată! Încă odată m-am convins de faptul că sunt onorată de a vă fi studentă! Sunteți emblema și cartea de vizită a Universității Bălțene! „Educația este o stare a minții!” Cât de frumos ați spus! Dumnezeu să vă ajute în continuare!

Irina Vizitiu, masterandă, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți

 

Reportaj la Radio Moldova din 8 iulie 2023

Аудио файл
Sursa:
Categorie:

Înregistrări online