ÎN ATENȚIA COMUNITĂȚII ȘTIINȚIFICE

20.02.2023
Vizitatori unici: 1021

În temeiul punctului 18 al Regulamentului privind alegerea membrilor titulari (academicieni), membrilor corespondenți şi membrilor de onoare ai Academiei de Științe a Moldovei (aprobat prin Hotărârea Adunării Generale a membrilor titulari și membrilor corespondenți ai Academiei de Științe a Moldovei nr. IV/1 din 26 octombrie 2022), la propunerea birourilor Secțiilor de Științe ale AȘM, Prezidiul AȘM a stabilit următorul orar al Adunărilor membrilor titular și membrilor corespodenți:

  1. Secția Științe Exacte și Inginerești, 21 februarie 2023, Sala Mică a AȘM, ora 11.00.
  2. Secția Științe ale Vieții, 22 februarie 2023, Sala Mică a AȘM, ora 9.00.
  3. Secția Științe Sociale, Economice, Umaniste și Arte, 24 februarie 2023, Sala Mică a AȘM, ora 10.00.

Adunările membrilor titulari și membrilor corespondenți ale Secțiilor de Științe pentru alegerea membrilor corespondenți ai AȘM se vor desfășura în conformitate cu profilurile științifice, aprobate prin Hotărârea Prezidiului AȘM nr. 249 din 12 decembrie 2022.

Rapoartele persoanelor înregistrate drept candidaţi pentru participare la concursul de alegere în calitate de membru corespondent al Academiei de Ştiinţe a Moldovei vor putea fi urmărite online la următoarele linkuri:

Informația despre anunțul concursului privind alegerea membrilor corespondenți ai Academiei de Științe a Moldovei la locurile vacante de membru corespondent este disponibilă la link-ul https://asm.md/anunt-privind-alegerea-membrilor-corespondenti-ai-academiei-de-stiinte-moldovei.

Regulamentul privind alegerea membrilor titulari (academicieni), membrilor corespondenți şi membrilor de onoare ai Academiei de Științe a Moldovei (aprobat prin Hotărârea Adunării generale a membrilor titulari și membrilor corespondenți ai Academiei de Științe a Moldovei nr. IV/1 din 26 octombrie 2022), este disponibil pe pagina oficială a AȘM https://asm.md/sites/default/files/2022-11/Regulament_alegeri_aprobat%20AG%2026.10.2022.pdf.

Lista persoanelor înregistrate drept candidaţi pentru participare la concursul de alegere în calitate de membru corespondent al Academiei de Ştiinţe a Moldovei poate fi accesată la link-ul https://asm.md/anunt-privind-aprobarea-listei-persoanelor-inregistrate-drept-candidati-pentru-participare-la 

Prezidiul AȘM

Categorie:

Înregistrări online