APEL de concurs: Premiile 2023 instituite de Academia de Științe din Torino

03.02.2023
Vizitatori unici: 1043

Academia de Științe din Torino anunță concurs pentru următoarele premii instituite:

  1. „Premiul Internațional Gili Agostinelli”, în valoare de 10.000 €, pentru un cercetător care a obținut rezultate performante în domeniul științelor biologice sau medicale. Termenul limită de prezentare a dosarului este 31 martie 2023.
  1.  „Premiul Internațional Ferrari Soave”, în valoare de 10.000 €, pentru un om de știință care a obținut în ultimii zece ani rezultate remarcabile în domeniul biologiei umane. Termenul limită de prezentare a dosarului este 15 aprilie 2023.

În conformitate cu regulile concursului, recomandarea candidaților pentru premiere se efectuează de către președintele Academiei de Științe a Moldovei.

Cererea trebuie să fie însoțită de o explicație exhaustivă privind activitatea candidatului și un scurt curriculum vitae, împreună cu o listă a celor mai importante publicații științifice.

Informații suplimentare pot fi obținute până la 25 martie 2023, în Secția management academic și relații externe – dna Lucia Nastasiuc.

Date de contact: tel: +373 22 542950, e-mail:  [email protected] .

Alte informații cu privire la Premiile instituite de Academia de Științe din Torino pot fi accesate la adresa: www.accademiadellescienze.it/premi.

Tatiana Rotaru

Secția management academic și relații externe

Sursa:
Categorie:

Înregistrări online