Vești bune de la Academia Europeană pentru Științe şi Arte: acad. Gheorghe Mustea și DHC Constantin Rusnac au devenit membri ai AEȘA

05.05.2023
Vizitatori unici: 1377

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei aduce sincere felicitări compozitorului Gheorghe MUSTEA, academician,  și compozitorului Constantin RUSNAC, Doctor Honoris Causa al AȘM, cu prilejul alegerii lor în calitate de membri ai Academiei Europene pentru Științe și Arte (EASA – European Academy of Sciences and Arts). Reputații oameni de cultură au fost promovați în noua calitate academică în cadrul ședinței Senatului EAȘA din 4 mai 2023. Academia Europeană pentru Științe şi Arte a fost fondată la Salzburg, Austria, în anul 1990, fiind actualmente una dintre cele mai prestigioase instituții științifice și culturale europene (https://euro-acad.eu/).

Îi felicităm cordial pe noii membri ai Academiei Europene pentru Științe şi Arte, compozitorii Gheorghe Mustea și Constantin Rusnac, urându-le multă sănătate, inspirație, forță de muncă și perseverență în activitatea lor de promovare a valorilor spirituale și a tezaurului cultural pe plan național și internațional.

Categorie:

Înregistrări online