Școala de Vară pentru doctoranzi, studenți și liceeni – un satelit al „Săptămânii Științei”

18.05.2021
Vizitatori unici: 1660

Pentru a atrage în cercetarea științifică tineri curioși și talentați, Academia de Științe a Moldovei, Universitatea Tehnică, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în strânsă colaborare cu parteneri de peste hotare, inclusiv cu parteneri din consorțiul proiectului european Orizont-2020 „NanoMedTwin”, și-au unit eforturile pentru a organiza Școala de Vară cu genericul „Nanotehnologii și biomedicină în contextul provocărilor secolului XXI", care se va desfășura online în perioada 5-13 iunie 2021.

Evenimentul este destinat doctoranzilor, studenților și liceenilor pasionați de știință și tehnologie. Prelegerile vor fi susținute în limbile română și engleză.

Ediția de anul acesta a evenimentului este una inedită, deoarece, în afară de subiectele prezentate de savanți notorii din țară și de peste hotare, prin intermediul platformei ZOOM, cursanții vor avea posibilitatea să asiste la un șir de lecții publice excepționale în diverse domenii ale științei și tehnologiilor moderne, prezentate în format LIVE-STREAM de cinci laureați ai premiului Nobel.

Pentru a participa la școala de vară, doritorii trebuie să expedieze formularul de înregistrare și CV-ul la adresa [email protected]. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de participare – 30 mai 2021. 

 

Mai multe detalii le găsiți la adresa http://nanomedtwin.eu/ro/summerschool2021

 

Eugenia Tofan,

Serviciul de Presă al AȘM

 

 

 

Categorie:
Cuvinte-cheie:

Înregistrări online