Gestionarea fondului genetic animalier – probleme, soluții, perspective

Unique visitors: 1248
Data:
-
Locul desfasurarii:
Sala Azurie a AȘM

Institutul Științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară (IȘPBZMV), în colaborare cu Secția Științe ale Vieții a Academiei de Științe a Moldovei, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare și Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare, organizează la 28-30 septembrie 2023 Сonferința științifico-practică cu participare internațională, având drept generic „Gestionarea fondului genetic animalier – probleme, soluții, perspective”. Președinte al Comitetului științific al Conferinței este dr. conf. Oleg Mașner, director al Institutului Științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară, iar vicepreședinte – dr. conf. Igor Petcu, director adjunct pe știință al acestui Institut.

Inaugurarea Conferinței științifico-practice este programată pentru data de 29 septembrie 2023, cu începere de la ora 10.00, în Sala Azurie a Academiei de Științe a Moldovei (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1).  

La deschiderea Conferinței științifico-practice sunt preconizate mesaje de salut din partea Academiei de Științe a Moldovei, Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare, Institutul Științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară.

Programul de lucru al Conferinței poate fi accesat aici.

Evenimentul este deschis pentru reprezentanții mass-mediei.

 

Dr. Gabriela Romanciuc,

secretar științific al Secției Științe ale Vieții a AȘM

Înregistrări online