Mesajul Prezidiului Academiei de Științe a Moldovei cu prilejul aniversării a 90-a a Postului Național Radio Moldova

30.10.2020
Vizitatori unici: 193

Stimați jurnaliști, redactori, editori ai Postului Naţional Radio Moldova,

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei vine cu tradiționalul La Mulți Ani pentru întreaga echipă a Postului Naţional Radio Moldova, care marchează astăzi cea de-a 90-a aniversare de la înființare.

Postul Naţional de Radio, singurul post de radio care acoperă integral teritoriul Republicii Moldova, rămâne o sursă de informare veridică, care se bucură de un public fidel și de o audiență vastă.

Pe parcursul a nouă decenii, generaţii de jurnaliști, redactori, editori și oameni de artă au muncit cu dedicaţie și profesionalism pentru a aduce în casele radioascultătorilor primele știri noi și obiective, emisiuni interesante, transmisiuni şi spectacole radiofonice. Radio Moldova ocupă una din primele poziții în topul celor mai ascultate posturi de radio din Republica Moldova, venind în permanență cu idei şi emisiuni noi.

De-a lungul anilor, Academia de Științe a Moldovei a avut mereu o colaborare fructuoasă cu postul public Radio Moldova, care contribuie semnificativ la promovarea realizărilor din domeniile știinţei și inovării și a valorilor culturii și artei naţionale și universale.  

Cu prilejul acestui frumos popas aniversar, care este o sărbătoare comună a postului public de radio și a ascultătorilor, Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei transmite întregii echipe a Postului Naţional Radio Moldova sincere felicitări și urări de prosperitate. 

Prin Hotărârea Prezidiului AȘM din 22 octombrie 2020, Postului Naţional Radio Moldova i-a fost conferită Diploma „Meritul Academic” a Academiei de Științe a Moldovei, în semn de gratitudine și înaltă apreciere a măiestriei profesionale a jurnaliștilor, cu prilejul Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare și celei de-a 90-a aniversări de la fondare.

La Mulți Ani, Postul Naţional Radio Moldova!

Academician Ion TIGHINEANU,

Președinte al Academiei de Științe a Moldovei

Categorie: