Mesajul de felicitare al Prezidiului Academiei de Științe a Moldovei cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști

03.05.2024
Vizitatori unici: 799

Distinși membri ai Academiei de Științe a Moldovei,
Stimați cercetători științifici și oameni de cultură,

Cu prilejul sfintelor sărbători pascale, Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei transmite întregii comunități academice alese gânduri și urări de sănătate, armonie și speranță.  

Primăvara este anotimpul în care lumina și speranța ne inundă sufletele, ne face să fim mai încrezători în ziua de mâine, mai indulgenți și mărinimoși cu cei din jurul nostru. E anotimpul renașterii, al revenirii la viață, în care natura își reia frumusețea și împreună cu acest miracol trăim marea bucurie a Învierii Domnului.  

În aceste zile binecuvântate de înălțare spirituală, ne bucurăm împreună de cel mai mare dar primit de oameni – Lumina Învierii. Să lăsăm lumina cristică să ne deschidă inimile pentru generozitate, iubire și împăcare. Să întâmpinăm cea mai înălțătoare sărbătoare a creștinătății cu sufletele luminate de speranță, să luăm lumină din lumină pentru a merge pe calea consolidării păcii și a stabilității în lume.

Fie ca Lumină Sfântă a Învierii să dăinuie în casele și în inimile noastre, iar sărbătorile pascale să Vă aducă tuturor sănătate, pace, realizarea aspirațiilor și multe momente minunate alături de persoanele dragi.

Hristos a Înviat!

 

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei

Categorie:

Înregistrări online