Lansarea Concursului comun de Premii al Academiilor de Științe din Republica Moldova, Ucraina și Republica Belarus

16.04.2020
Vizitatori unici: 1193

Academia Națională de Științe a Ucrainei, responsabilă în anul 2020 de organizarea Concursului comun de Premii al Academiei de Științe a Moldovei, Academiei Naționale de Științe a Ucrainei și Academiei Naționale de Științe din Belarus, anunță Concursul de Premii al celor trei Academii de Științe pentru rezultatele științifice valoroase obținute prin efectuarea de cercetări științifice comune în următoarele domenii:

  • Științe ale naturii (1 premiu);
  • Științe tehnice (1 premiu);
  • Științe umaniste și sociale (1 premiu).

 

Dreptul de a înainta lucrări la Concurs îl au consiliile științifice ale organizațiilor din cadrul Academiilor de Științe din Republica Moldova, Ucraina și Republica Belarus, membrii titulari și membrii-corespondenți ai celor trei Academii de științe. La Concurs pot fi înaintate publicații, cicluri de lucrări, elaborări, invenții, realizate în comun de colective și grupuri științifice, care activează în cadrul Academiilor de Științe din Republica Moldova, Ucraina și Republica Belarus, dar nu mai mult de șase persoane.

 

Dosarele candidaților, perfectate în limba rusă, vor fi înaintate la Concurs până la data de 1 octombrie 2020.

Condițiile și modul de desfășurare a Concursului pentru premii pot fi accesate urmând link-urile: Anunț. Regulamentul concursului.

 

Persoana de contact: Svetlana Micu, specialist principal Secția management academic și relații externe a Academiei de Științe a Moldovei

Tel.: 0 79944516

E-mail: [email protected]

Categorie:

Înregistrări online