„Evoluția cadrului legislativ și instituțional din România în domeniul protecției mediului” - prelegere publică susținută de prof. Ioan JELEV, membru de onoare al Academiei de Științe a Moldovei

21.07.2023
Vizitatori unici: 838

La 31 iulie 2023, ora 14.00, la Academia de Științe a Moldovei va avea loc ceremonia de înmânare a însemnelor de Membru de Onoare al AȘM profesorului Ioan Jelev, vicepreședinte al Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” din România, ales în această calitate de Adunarea generală a membrilor titular și membrilor corespondenți ai AȘM la 10 martie curent.

Conform tradiției academice, noul Membru de Onoare al AȘM Ioan Jelev va susține o prelegere publică de mare actualitate cu genericul „Evoluția cadrului legislativ și instituțional din România în domeniul protecției mediului”.

Ceremonia va avea loc în Sala Mică a AȘM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1), în format hibrid, cu posibilitatea de a participa online pe platforma ZOOM.

Datele de conexiune: https://us02web.zoom.us/j/82093137183?pwd=THlTRy9tM0wrR3RJZmo0WTl2OTdyQT09

Meeting ID: 820 9313 7183
Passcode: 310723

La eveniment sunt invitați membrii titulari și  membrii corespondenți ai Secțiilor de Științe ai Academiei de Științe a Moldovei, cadrele didactice, tinerii cercetători, precum și specialiștii din domeniu.

La prelegere sunt invitați reprezentanții mass-media.

Evenimentul va fi transmisă live stream de Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale la link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=DLAJPi4FWB8

Gabriela Romanciuc,

Secretar științific al Secției Științe ale Vieții

Categorie:

Înregistrări online