ZIUA INTERNAȚIONALĂ A ȘTIINȚEI PENTRU PACE ȘI DEZVOLTARE

Unique visitors: 837
Data:
-
Locul desfasurarii:
Sala Azurie a Academiei de Științe a Moldovei

La 10 noiembrie 2020, ora 14:00, în Sala Azurie a Academiei de Științe a Moldovei va avea loc Ședința solemnă ONLINE a Adunării Generale a AŞM, dedicată Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare.

PROGRAM:

Cuvânt de deschidere și mesaj de felicitare, președintele AȘM, acad Ion TIGHINEANU

Prezentare carte: Titu Maiorescu. Epoca EminescuEdiție coordonată și studiu introductiv de acad. Mihai CIMPOI. Iași: Junimea, 2020, 264 p.

Ceremonia de înmânare a Premiilor Academiei de Științe a Moldovei pentru rezultate valoroase obținute în domeniul științelor sociale, economice, umanistice și arte, precum și pentru promovarea științei în mass-media.

Ziua Internațională a Științei pentru Pace și Dezvoltare este sărbătorită în conformitate cu decizia Conferinței Generale a UNESCO din 2 noiembrie 2001 și Hotărârea Guvernului Republicii Moldova, nr. 1083 din 22 noiembrie 2010 „Cu privire la instituirea sărbătorii profesionale a lucrătorilor din sfera științei și inovării Ziua științei”.

Evenimentul va fi transmis online de Privesc.eu și va fi disponibil la link-ul https://www.privesc.eu/Arhiva/92536/precum și de către Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale, disponibil la  https://youtu.be/37X8gVxSQC0

 

Înregistrări online