Conferința științifică cu participare internațională „Tumorile la copii – problemă stringentă clinică și de sănătate publică: soluții pentru prezent și viitor”

12.06.2023
Vizitatori unici: 587

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Catedra de chirurgie oro-maxilo-facială pediatrică și pedodonție „Ion Lupan”, Catedra de chirurgie, ortopedie și anesteziologie „Natalia Gheorghiu” organizează, în data de 16-17 iunie 2023, Conferința științifico-practică cu participare internațională „Tumorile la copii – problemă stringentă clinică și de sănătate publică: soluții pentru prezent și viitor” (coordonator academician Eva Gudumac, Secția Științe ale Vieții a AȘM (domeniul medicină).   

Conferința este organizată în cadrul proiectului din Programul de Stat „Chirurgia modernă personalizată în diagnosticul și tratamentul complex al tumorilor la copii” (conducători prof. univ. Gh. Țîbîrnă, A. Țîbîrnă). Moderatorii forului științific –  doctorii habilitați în medicină Jana Bernic și Lucian Danilov, doctorii în medicină Andrei Jibimd și Silvia Railean sunt personalități recunoscute în domeniul chirurgiei pediatrice, oncologiei și otolaringologiei și practicii medicale.

Deschiderea evenimentului consacrat comemorării ilustrului chirurg Gheorghe ȚÎBÎRNĂ, academician, profesor universitar, fondator al Academiei de Științe Medicale din Republica Moldova, va avea loc vineri, 16 iunie curent, în Sala Azurie a AȘM, începând cu ora 9.00.

Link-ul pentru conectare online: http s://meet.google.com/ebj-zuyj-qxh?hs=122&authuser=0

AGENDA conferinței poate fi accesată aici.

Ordinul Ministerului Sănătății cu privire la organizarea conferinfei nafionale științifico-practică cu participare internafională
„TUMORILE LA COPII - probleme stringente clinice și de Sănitate publictă: soluții pentru prezent și viitor”

Categorie:

Înregistrări online