Call for Multyplying the Impact of EURAXESS Hubs

01.12.2023
Vizitatori unici: 527

În cadrul proiectului ERA TALENT PLATFORM AG nr.101103476 (Academia de Științe a Moldovei in calitate de BHO al Programului EURAXESS în Republica Moldova este beneficiar în acest proiect) se anunță un apel de concurs- Call for Multyplying the Impact of EURAXESS Hubs. 

Proiectul ERA TALENT urmărește dezvoltarea în continuare a serviciilor oferite de rețeaua EURAXESS, prin reformarea structurii acesteia, cu scopul de a sprijini dezvoltarea carierei cercetătorilor din Europa, extinderea traiectoriilor de carieră pentru aceștia în mediul academic, industrie, afaceri, sectorul public și cel neguvernamental.

Pentru a asigura impactul în întreaga rețea EURAXESS și pentru a beneficia de toate cele cinci centre EURAXESS active, în cadrul acestui apel vor fi sprijinite până la 25 de proiecte la scară mică.  Suma maximă pentru un proiect este de 23,780 Euro. Data limită de depunere a proiectului este 31 ianuarie 2024 ora 17.00 (CET). Durata de implementare a proiectului este - Aprilie 2024- Iulie 2025. 

Informație generală privind detaliile apelului și modalitatea de participare poate fi accesată aici. Ghidul aplicantului poate fi accesat aici.

Vor fi organizate sesiuni pentru fiecare tematică aparte. Aceste sesiuni vizează institutele cu o idee minimă despre hub-ul cu care doresc să-și conecteze aplicația, dar au nevoie de informații mai detaliate pentru a începe elaborarea aplicației.  Sesiunile propuse mai jos vor prezenta în detaliu  pentru fiecare hub și vor discuta despre modul în care solicitanții de apel pot fi legați de activitățile hub-ului respectiv. Pentru mai multe informații accesați: https://www.euraxess.it/italy/news/era-talent-call-multiplying-impact-euraxess-hubs

 Notă: Pentru participarea la acest apel de concurs este necesară calitatea de membru EURAXESS (la orice nivel) susținută de o Declarație de angajament semnată și contrasemnată corespunzător de instituțiile relevante înainte de 01.09.2022.

Categorie:

Înregistrări online