Ziua Internațională a Științei pentru Pace și Dezvoltare va fi marcată la AȘM printr-o Ședință solemnă

Vizitatori unici: 1388
Data:
-
Locul desfasurarii:
ASM

Miercuri, 10 noiembrie 2021, Academia de Științe a Moldovei organizează Ședința solemnă a Adunării Generale a AŞM consacrată Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare.

Agenda manifestării, ajunsă la cea de-a XI-a ediție, include deschiderea evenimentului, mesaje de salut și  Gala de decernare a Premiilor Academiei de Științe a Moldovei pentru rezultate științifice valoroase obținute în domeniile științelor vieții, științelor exacte și inginerești, a Premiului „Valeriu Canțer” pentru tineri cercetători, precum și a Premiului pentru promovarea științei în mass-media. În cadrul evenimentului va fi difuzat filmul documentar „Academia de Științe a Moldovei – 60 de ani”.

Manifestarea va avea loc la Academia de Științe a Moldovei, în data de 10 noiembrie 2021, Sala Azurie, cu începere de la ora 14.00.

Evenimentul se va desfășura în format ONLINE, va fi transmis live-stream de către Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale și va fi disponibil la link-ul https://www.youtube.com/watch?v=fP6MHkFUWpk

 

Prezidiul AȘM

Înregistrări online