Membru corespondent Viorel PRISACARI la 75 de ani

26.03.2021
Vizitatori unici: 1453

Distinse domnule membru corespondent Viorel PRISACARI,

doctor habilitat în medicină, profesor universitar,

V. Prisacari

Cu prilejul celei de-a 75-a aniversări din ziua nașterii, Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei și membrii Secției Științe ale Vieții Vă exprimă cele mai sincere urări de bine și de sănătate, profunde sentimente de recunoștință și prețuire pentru eforturile depuse în activitatea de cercetare și managementul științei, contribuțiile valoroase la dezvoltarea învățământului superior medical și farmaceutic și aportul substanțial în procesul de pregătire profesională a medicilor și farmaciștilor din țară.

Vă apreciem înalt ca un profesionist cu renume la nivel internațional, cu realizări științifico-practice remarcabile, fondator de școală în domeniul epidemiologiei.

Stimate domnule membru corespondent Viorel PRISACARI,

La acest frumos popas aniversar, Vă dorim sănătate, optimism, forță de muncă și perseverență în realizarea obiectivelor. Să aveți parte de multe bucurii și împliniri alături de familie și prieteni, să Vă păstrați spiritul de militant activ pentru cauza științei medicale și să simțiți mereu umărul și sprijinul colegilor și membrilor Academiei de Științe.

La Mulți Ani!

Cu alese sentimente de respect,

Prezidiul AȘM, Membrii Secției Științe ale Vieții a AȘM

Categorie:

Înregistrări online