Membru corespondent Andrei Palii - 80 de ani!

04.05.2020
Vizitatori unici: 826

Stimate Domnule membru corespondent,

profesor Andrei Palii

Prezidiul Academiei de Ştiinţe a Moldovei, membrii Secției Ştiinţe ale Vieţii a AŞM, Vă exprimă cele mai sincere felicitări cu prilejul împlinirii frumoasei vârste de 80 de ani de la naştere.

Personalitate marcantă a comunităţii ştiinţifice genetice din Republica Moldova, apreciat înalt şi la justa valoare, Dumneavoastră, Domnule Profesor v-aţi adus aportul incontestabil la dezvoltarea în continuare a bazelor geneticii, devenind savant de talie internaţională. În palmaresul înaltelor Dvs realizări pe parcursul prodigioasei activități ştiinţifice şi didactice, au intrat zeci de monografii şi manuale, precum şi sute de articole ştiinţifice publicate în prestigioase ediţii naţionale şi internaționale. Şcoala ştiinţifică pe care aţi creat-o Dvs a continuat să dezvolte frumoasele și înalt apreciatele tradiţii de realizări notorii ale ştiinţei genetice autohtone.

Stimate Domnule membru corespondent, profesor universitar Andrei Palii, cu ocazia acestui onorabil eveniment de 80 ani de la naştere, avem onoarea să Vă aducem cele mai sincere urări de sănătate, bucurie și fericire alături de cei dragi.

La Mulţi Ani, stimate Domnule membru corespondent, profesor universitar Andrei Palii.

Prezidiul Academiei de Ştiinţe a Moldovei

Categorie:

Înregistrări online