La Academia de Științe a Moldovei va fi abordată problema păcii și securității în contextul geopolitic și geostrategic actual

Vizitatori unici: 573
Data:
-
Locul desfasurarii:
Sala Azurie și online

Academia de Științe a Moldovei invită joi, 12 ianuarie 2023, ora 14:00, la prelegerea științifică „Pacea și securitatea în contextul geopolitic și geostrategic actual”, susținută de dr. hab. în științe politice, prof. univ. Victor JUC, membru al Secției Științe Sociale, Economice, Umanistice și Arte a AȘM.

Prelegerea publică se încadrează în Platforma științifică a AȘM „Securitatea economică, migrația și transformările demografice”, coordonată de acad. Grigore BELOSTECINIC și mem. cor. Alexandru STRATAN.

 

Evenimentul se va desfășura în format mixt, cu prezență fizică în Sala Azurie a AȘM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1) și online, pe platforma ZOOM.

Date de conectare la ZOOM:

https://us02web.zoom.us/j/84406892590?pwd=am5BVTBNYnVDcVhoQ3BZUE9mblVwZz09
Meeting ID: 844 0689 2590

Passcode: 120123

 

Transmisiunea livestream va fi asigurată de IDSI și va fi disponibilă la link-ul: https://youtu.be/NA4nT36h6Qs

 

La prelegerea publică sunt invitați membrii titulari, membrii corespondenți și membrii desemnați ai Secțiilor de Științe ale AȘM, directorii de institute, rectorii, reprezentanții ministerelor și agențiilor, cercetătorii științifici.

Evenimentul este deschis pentru reprezentanții mass-mediei.

 

Dr. hab. Liliana Condraticova

Înregistrări online