Conferința științifico-practică cu participare internațională „Zilele Academicianului Natalia Gheorghiu”

Vizitatori unici: 669
Data:
-
Locul desfasurarii:
Sala Azurie și online

Academia de Științe a Moldovei și Asociația Chirurgilor Pediatri din Republica Moldova vă invită la 28 noiembrie 2023, ora 10.00, la Conferința științifico-practică cu participare internațională „Zilele Academicianului Natalia Gheorghiu” cu genericul „Anomaliile congenitale la nou-născuți. Probleme de diagnostic și tratament, îngrijiri medicale”, grupul țintă fiind medicii chirurgi pediatri, precum și toate cadrele medicale.

Conferința se va desfășura în format mixt, cu prezență fizică în Sala Azurie a AȘM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 1) și în format online, pe platforma ZOOM, datele de conexiune:

         https://us02web.zoom.us/j/86582848848?pwd=Ynl6MFFvdzRuRU5BUTJsbHlVZm1YUT09 

         Meeting ID: 865 8284 8848; Passcode: 146044

Lucrările conferinței științifice se vor desfășura pe patru secțiuni. Agenda conferinței și ordinul Ministerului Sănătății al Republicii Moldova din 23 noiembrie 2023 pot fi accesate aici.

La conferință sunt invitați membrii Academiei de Științe a Moldovei, cercetători științifici, medici chirurgi pediatri, directori ale instituțiilor medicale, doctoranzi, masteranzi ș.a.

Evenimentul este deschis pentru mass-media. Transmisiunea livestream va fi asigurată de Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale la linkul: https://www.youtube.com/watch?v=72_DwuJQBvI

Înregistrări online