Academicianul Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești”, va susține la Chișinău o prelegere publică

Vizitatori unici: 866
Data:
-
Locul desfasurarii:
Sala Azurie a AȘM şi online

La 30 septembrie 2022, ora 14.00, la Academia de Științe a Moldovei va avea loc ceremonia de înmânare a însemnelor de Membru de Onoare al AȘM academicianului Valeriu TABĂRĂ, președinte al Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” din România, ales în această calitate de Adunarea generală a membrilor titular și membrilor corespondenți ai AȘM la 8 iunie curent.

Conform tradiției academice, noul Membru de Onoare al AȘM Valeriu TABĂRĂ va susține o prelegere publică de mare actualitate cu genericul „Perspectivele agriculturii în condițiile schimbării climatice globale”.

Ceremonia va avea loc în Sala Azurie a AȘM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1), în format hibrid, cu posibilitatea de a participa online pe platforma ZOOM.

Datele de conexiune:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85390190847?pwd=SnVlYXp5QTM4Mm5CMVo3VHk5YUJqQT09

Meeting ID: 853 9019 0847

Passcode: 142874

La eveniment sunt invitați membrii titulari, membrii corespondenți și membrii desemnați ai Secțiilor de Științe ale Academiei de Științe a Moldovei, cadrele didactice, tinerii cercetători, precum și specialiștii din domeniu.

La prelegere sunt invitați reprezentanții mass-media.

Înregistrări online