- Vizualizări: 23
16 FEBRUARIE 2024, ORA 12.00, SALA AZURIE A AȘM
ZOOM: https://us06web.zoom.us/j/87400338374?pwd=unhVQW9NFWhQnVsLnc3aqy4tDbhcil.1
Meeting ID: 874 0033 8374 Passcode: 6QsPJ8
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Pb7OnFIfrK4
1. Nanoparticule metalice biofuncționalizate – obținerea cu ajutorul cianobacteriilor și microalgelor |
2. Potenţialul microbiologic în degradarea deşeurilor de plastic nereciclabil. |
3. Preparate microbiene biologic active noi pentru majorarea potențialului reproductiv și productiv al animalelor de interes zootehnic |
4. Conservarea şi valorificarea biodiversităţii microbiene în calitate de suport pentru dezvoltarea tehnologiilor şi agriculturii durabile, integrarea ştiinţei şi educaţiei. |
5. Eficientizarea utilizării resurselor de sol și a diversității microbiene prin aplicarea elementelor agriculturii biologice organice |
6. Adaptarea tehnologiilor durabile și ecologice de producere a fructelor sub aspect cantitativ și calitativ în funcție de integritatea sistemei de cultură și schimbărilor climatice |
7. Elaborarea tehnologiei de producere a cătinii albe în sistem ecologic și a prelucrării fructelor și biomasei |
8. Crearea catalogului de pașapoarte electroforetice ale formelor parentale și hibrizilor de porumb omologați în R. Moldova și destinați pentru export |
9. Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară |
10. Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea |
11. Detecting Minute Spoilage in Wine Through a Handheld Device in the Field |
12. Sustainable Nutrient-Rich New Generation Food Products Development: evaluating the relationship between ingredients, processing methods used, and techno-and bio-functional properties |