Mesajul de felicitare al ministrului Monica Babuc adresat Academicianului Ion Tighineanu în urma alegerilor pentru funcția de președinte al Academiei de Științe a Moldovei

2019-04-10
 

Domnule Președinte,

Permiteţi-mi să vă aduc sincere felicitări cu ocazia alegerii Dumneavoastră în calitate de președinte al Academiei de Științe a Moldovei.

Suntem fermi convinși că veți desfășura aceeași nobilă muncă, pentru prosperitatea celui mai înalt for științific din țară în care ați activat şi pe care, avem certitudinea că, îl veți conduce cu o energie de neegalat.
 
Distins Domn Academician, cu prilejul acestui eveniment de mare importanță, Vă dorim multă  sănătate şi putere de creație, spre binele științei şi al instituției la cârma căreia aţi fost ales.
 
Vă asigurăm de susținerea noastră, pe parcursul mandatului, în toate inițiativele lansate de către Academia de Științe a Moldovei, și suntem siguri că prin eforturile noastre conjugate vom reuși să obţinem excelenţa ştiinţifică şi realizări de rezonanţă pentru prosperarea și bunăstarea Republicii Moldova.
 
Cu aleasă prețuire,
Ministrul Monica Babuc